باتری ها و سیستم های الکترونیکی

انواع باتری ها و سیستم های شارژ و دشارژ -استاندارد باتری

باتری ها و سیستم های الکترونیکی

انواع باتری ها و سیستم های شارژ و دشارژ -استاندارد باتری

تامین انرژی گوشی با سوخت مایع

این گوشی می تواند انرژی لازم برای راه اندازی سیستم های الکترونیکی خود را از طریق سلول های شیمیایی که در پشت آن جا گرفته است، تامین کند. 

شرکت الکترونیکی توشیبا از طراحی و ساخت مدل مفهومی گوشی جدیدی خبر داده است که باتری های منحصر به فرد دارد و تاکنون نمونه آن در جهان تولید نشده است.

این گوشی می تواند انرژی لازم برای راه اندازی سیستم های الکترونیکی خود را از طریق سلول های شیمیایی که در پشت آن جا گرفته است، تامین کند.

یکی از ویژگی های خاص سیستم تامین انرژی این گوشی آن است که در عین حال که گوشی از سیستم شیمیایی برای تامین انرژی الکتریکی استفاده می کند اندازه آن با گوشی های کوچک و باریک موجود در بازار برابری می کند. به گفته مسوولان سوخت اصلی این گوشی ماده شیمیایی متانول است که در صورت کامل بودن شارژ این ماده شیمیایی افراد می توانند از این گوشی به مدت هفت ساعت در حالت کاربری استفاده کنند.

با پرکردن محفظه های مشبک سطح پشت این گوشی به وسیله ماده متانول مایع، می توان انرژی لازم برای آن را تامین کرد. سیستم تامین انرژی با استفاده از مایع اتانول هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده و کارشناسان پیش بینی می کنند این گوشی با سیستم منحصر به فرد خود در تامین انرژی، با قیمت بالایی وارد بازارهای تلفن همراه می شود.

توقف تولید خودرو در دو کارخانه اوپل به علت بحران مالی

بحران مالی در جهان کارخانه خودرو سازی اوپل در این کشور را وادار کرده است تا تولید خود را در دو کارخانه اش که بیش از شش هزار و پانصد کارمند دارد به حال تعلیق دراورد. 

به گزارش خبرخودرو ،حدود پنج هزار نفر از کارکنان اوپل در شهر بوخوم به طور موقت از کار برکنار شدند و یک هزار و هشتصد نفر دیگر نیز در آیزنباخ از روز دوشنبه به مدت سه هفته به مرخصی خواهند رفت. 

اوپل قصد دارد تا پایان امسال تولید خود را در اروپا چهل هزار دستگاه کاهش دهد. 

اوپل همچنین به علت بحران مالی در جهان کارخانه خود در اسپانیا و دو کارخانه در انگلیس را به طور موقت تعطیل می کند.

مرسدس بنز، اولین تولید کننده باتری های جدید

در مسابقه عظیمی که بین خودروسازان برای استفاده از باتریهای نسل جدید به راه افتاده سرانجام این مرسدس بنز بود که توانست زودتر از سایر رقبا ، باتری مناسب خودرو را بسازد.

به گزارش خبر خودرو، مهندسان مرسدس بنز توانستند به پیچیدگی های فوق العاده باتری « لیتیوم – یون» غلبه کنند و آن را برای استفاده در اولین هیبرید مرسدس بنز یعنی مدل S400 بسازند.

مرسدس بنز با استفاده از این تکنولوژی می تواند پروژه ساخت خودروهای پاک را توسعه بخشد . پیش از این نیز مرسدس بنز با استفاده از تکنولوژی ویژه موتورهای دیزل پاک به نام Blue- tec را بسازد که از نظر آلایندگی عملکرد بسیار خوبی داشته است.

باتریهای جدید در عین سبکی و حجم کم می توانند نیروی زیادی را در خود ذخیره کنند و مرسدس بنز با این ترتیب گام بلندی در راه استفاده از برق در خودرو برداشته است.