باتری ها و سیستم های الکترونیکی

انواع باتری ها و سیستم های شارژ و دشارژ -استاندارد باتری

باتری ها و سیستم های الکترونیکی

انواع باتری ها و سیستم های شارژ و دشارژ -استاندارد باتری

امکان ویژه برای آیفون داران

به گزارش باشگاه خبرنگاران، تصویر دستگاه Backup Battery ایده ای بسیار جالب را نشان می دهد که برای کاربران گوشی های آیفون طراحی شده است. این محصول نوعی Backup Battery بسیار جالب می باشد که منحصرا برای آیفون 4 و 5 طراحی شده است.



در کنار آن شکافی وجود دارد که آیفون شما به راحتی در آن قرار گرفته و شارژ می شود. روی بدنه این باتری سه دکمه وجود دارد که امکان دسترسی آسانتر را برای قرار دادن دوربین در Mode فوتو یا ویدئو، عکسبرداری و یا برگشت به حالت گالری میسر می سازد.


این Backup Battery تا 2500 میلی آمپر شارژ فراهم می کند و قیمت آن 40 دلار است.

لکسوس از باjری یون لیتیوم استفاده نمی کند

به گفته مدیر اجرایی بین المللی لکسوس، مارک تمپلین، با این که خودروسازان رقیب لکسوس به باتری های یون لیتیوم روی آورده اند، این خودروساز برای استفاده از این منابع قدرت سبک در خودروهای هیبریدی خود عجله ندارد.

به گزارش خبرخودرو، تمپلین در مراسم رونمایی لکسوس IS اعلام کرد، باتری های یون لیتیوم به اندازه ای سودمند نیستند که جایگزین باتری های هیدریدی نیکلی شوند که لکسوس 8 سال است از آن ها استفاده می کند.

وی اظهار داشت، لکسوس مجبور خواهد بود باتری های یون لیتیوم را کنار بگذارد چرا که این باتری ها بازده کافی ندارند. تمپلین گفته است که لکسوس باید با این تکنولوژی مدارا کند که حدودا تا سال 2020 به نسل بعدی بتطری ها دست یابد. به گفته او، انتقال به نسل بعدی باتری ها تقریبا سریع است.

تمپلین می گوید دوره تولید یک خودروی لوکس آلمانی حدود 7 تا 8 سال است. در یک دوره تولید خودروهای لوکس خودروسازان آلمانی، لکسوس از تکنولوژی متفاوت تری استفاده خواهد کرد. خودروسازی تویوتا موتور منحصرا از باتری های یون لیتیوم در خودروهایش استفاده می کند در حالی که لکسوس این کار را نمی کند.

از طرف دیگر خودروسازان رقیب لکسوس مانند بی ام و، فورد موتور، هوندا موتور، میتسوبیشی موتورز، نیسان موتور و فولکس واگن، در حال حاضر به استفاده از باطری های یون لیتیوم روی آورده اند که سبک تر و قدرتمندتر از باطری های هیدریدی نیکلی اما گران تر از آن ها هستند.


شارژ تلفن همراه با آهنربا!

شارژ از طریق القا به کمک میدانهای مغناطیسی قدرت بسیار بالایی دارند، ولی در عین حال برد کمی نیز دارند و آهنرباها در شارژ کردن گوشی های موبایل بسیار کاربردی هستند. زمین به تنهایی یکی از بزرگ ترین منابع به منظور تامین مغناطیس لازم برای چنین شارژرهایی است.

بر اساس اطلاعات سایت پی سی ورلد، این را هم باید اضافه کنیم شارژرهای کوچک القایی نمی تواند گوشی شما را به تنهایی برایتان شارژ کنند. با این که سیستم‌های شارژ القایی که تا به حال ساخته شده است بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و کار با آنها آسان است، اما مشکل طول برد آنها همچنان وجود دارد.

چنین فناوریهایی قابلیتهای بسیاری برای پیشرفت دارد به همین سبب حاصل چند دهه تحقیقات در زمینه این فناوری‌ها این است که انرژی را بدون نیاز به سیم جابجا کنیم.