به گزارش پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از Slashgear، برخی کاربران گوشی نوکیا لومیا ۸۲۰ از طول عمر باتری این گوشی ناراضی بودند اما شرکت Mugen برای این کاربران باتری جدیدی طراحی کرده که طول عمر بیشتری دارد.
باتری اصلی گوشی ۱۶۵۰mAh است در حالیکه باتری جدید ۱۸۰۰mAh می باشد گرچه این مدت زمان نیز خیلی مفید نیست اما به هرحال از باتری اصلی عمر بیشتری دارد.
کارشناسان شرکت Mugen نیز اعلام کردند باتری جدید آنها نسبت به باتری اصلی گوشی ۹ درصد عمر بیشتری دارد. این باتری جدید تقریباً به ضخامت باتری اصلی گوشی است و براحتی در داخل گوشی قرار می گیرد.
این باتری بارها مورد آزمایش قرار گرفته و مطابق استانداردهای CE است و امکان آتش گرفتن ندارد. مدل این باتری HLI-BP5TSL است و قیمت آن نیز ۴۴٫۹۵ دلار می باشد.
برخی کارشناسان معتقداند عاقلانه نیست که برای ۹ درصد عمر بیشتر ۴۵ دلار پرداخت کنیم.
ظ†ط³ظ„ ط¬ط¯غŒط¯ ط´ط§ط±عکظ‡ط§غŒ ظ‡ظ…ط±ط§ظ‡ ط¨ط§ ظ‚ط§ط¨ظ„غŒطھ ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ط§ط² ط³ظˆط®طھ ظ‡ط§غŒ ظ¾ط§ع© طھط§ ط¨ظ‡ط§ط± ط¢غŒظ†ط¯ظ‡ ط¯ط± ط¯ط³طھط±ط³ ط¹ظ„ط§ظ‚ظ‡ ظ…ظ†ط¯ط§ظ† ظ‚ط±ط§ط± ظ…غŒ ع¯غŒط±ط¯.ط§غŒظ† ط´ط§ط±عکظ‡ط§ ط¨ط§ ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ط§ط² غŒع© ط³ظˆط®طھ ظ¾ط§ع© ظˆ طھط¬ط²غŒظ‡ غŒ ط¢ط¨ ظ…غŒ طھظˆط§ظ†ظ†ط¯ ط§ظ†ط±عکغŒ ط§ظ„ع©طھط±غŒع©غŒ طھظˆظ„غŒط¯ ع©ط±ط¯ظ‡ ظˆ ط¨ط§طھط±غŒ طھظ„ظپظ† ظ‡ط§غŒ ظ‡ظ…ط±ط§ظ‡ ط±ط§ ط´ط§ط±عک ع©ظ†ظ†ط¯.
ط§غŒظ† ظ…ططµظˆظ„ ط¬ط¯غŒط¯ ط¨ط§ ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ط§ط² غŒع© ط³ظˆط®طھ ظ¾ط§ع© ظˆ طھط¬ط²غŒظ‡ غŒ ط§طھظ… ظ‡ط§غŒ ظ‡غŒط¯ط±ظˆعکظ† ظ…ظˆط¬ظˆط¯ ط¯ط± ط¢ط¨ ع©ط§ط± ظ…غŒ ع©ظ†ط¯.ظ‚غŒظ…طھ ط´ط§ط±عک ط¯ط± طط¯ظˆط¯ 230 ط¯ظ„ط§ط± ظˆ ظ‚غŒظ…طھ ط¨ط³طھظ‡ غŒ ظ‡ط§غŒ ط³ظˆط®طھغŒ ط¢ظ† 4 ط¯ظ„ط§ط± ع¯ظپطھظ‡ ط´ط¯ظ‡ ط§ط³طھ.ع©ط§ط±ط¨ط±ط§ظ† ط¨ط§ ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ط§ط² ظ…ظ‚ط¯ط§ط± ع©ظ…غŒ ط¢ط¨ ظˆ ط¨ط³طھظ‡ ظ‡ط§غŒ ط³ظˆط®طھغŒ ظ…غŒ طھظˆط§ظ†ظ†ط¯ ط§ظ†ط±عکغŒ ط§ظ„ع©طھط±غŒع©غŒ طھظˆظ„غŒط¯ ع©ظ†ظ†ط¯.ط´ط§ط±عک ط¬ط¯غŒط¯ ظ…غŒ طھظˆط§ظ†ط¯ 2.5 ظˆط§طھ غŒط§ ظ…ط¹ط§ط¯ظ„ 5 ظˆظ„طھ ط§ظ†ط±عکغŒ ط§ظ„ع©طھط±غŒع©غŒ طھظˆظ„غŒط¯ ع©ظ†ط¯ ع©ظ‡ ط¨ط±ط§غŒ ط´ط§ط±عک غŒع© طھظ„ظپظ† ظ‡ظ…ط±ط§ظ‡ ظ‡ظˆط´ظ…ظ†ط¯ ظ…ظ†ط§ط³ط¨ ط§ط³طھ.
ط§ط² ط§غŒظ† ظ…ططµظˆظ„ ظ†ظˆط¸ظ‡ظˆط± ظ…غŒ طھظˆط§ظ† ط¯ط± ظ…ظˆط§ط±ط¯ ط§ط¶ط·ط±ط§ط±غŒ ظˆ ط¹ط¯ظ… ط¯ط³طھط±ط³غŒ ط¨ظ‡ ط¨ط±ظ‚ ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ع©ط±ط¯.
مقامات ژاپنی پس از تحقیقات زیاد بر روی باتریهای لیتیومی استفاده شده در
هواپیماهای بوئینگ ۷۸۷ اعلام کردند که نقص در تولید این باتریها باعث ایجاد مشکلات
اخیر نبوده است.
به گزارش تسنیم به نقل از الجزیره؛ طی هفتههای گذشته
اخبار زیادی در مورد علت اصلی زمینگیر شدن هواپیماهای بوئینگ ۷۸۷ منتشر شده است.
حساسیت روی این مساله تا اندازهای زیاد بود که مقامات ژاپنی اظهار داشتند تا زمان
مطمئن شدن از علت این مساله اجازه پرواز به هواپیماهای بوئینگ ۷۸۷ را نخواهند
داد.
در ابتدا بسیاری معیوب بودن باتریهای لیتیومی را عامل اصلی فرود
اضطراری بوئینگ ۷۸۷ خطوط هوایی آل نیپون در ژاپن معرفی کردند. طبعا شرکت "جی اس
یوآسا" که تولید کننده این نوع باتری به شمار میرود در مرکز این اتهامات قرار
میگرفت. اما شیگرو تاکانو، مدیر واحد امنیت پروازهای خطوط داخلی ژاپن اعلام کرد:
گزارشات کنترل کیفیت متعددی ارائه شد اما هیچ یک از آنها بیانگر نقص در ساخت
باتریها نبود. مقامات آمریکایی و ژاپنی طی هفتههای گذشته آزمایشات متعددی از جمله
دود و آتش را بر روی این باتریهای لیتیومی انجام دادهاند.
روز یکشنبه
مقامات آمریکایی نیز اظهار کردند که در بررسیهای اولیهای که بر روی باتری آتش
گرفته در فرودگاه بوستون لیگال صورت گرفت هیچ مساله غیر عادی نیافتهاند. ایرباس،
رقیب اصلی بوئینگ، در مارس ۲۰۱۲ نسبت به خطر استفاده از باتریهای لیتیومی در صنایع
هوایی هشدار داده بود. این شرکت معتقد بود که گرمای بیش از حد این نوع باتری ها
ممکن است موجب آتشسوزی، انفجار و یا ایجاد دود شود.
کارخانه صنعتی تولید باتری خودرو درامروز شهرک صنعتی فیروزآباد به بهره برداری رسید .
مدیر شهرک صنعتی فیروزآباد گفت : این واحد صنعتی با سرمایه گذاری 5 میلیارد ریالی بخش خصوصی راه اندازی شده است.
محمدمهدی اشرف نژاد افزود با بهره برداری از این واحد صنعتی ظرفیت تولید سالانه 12 هزار عدد باتری خودرو فراهم شده است.
وی افزود خط تولید این واحد صنعتی توسط متخصصان داخلی طراحی و راه اندازی شده است.
مدیرعامل واحد صنعتی مهیا باطری جنوب نیز گفت با بهره برداری از این واحد صنعتی برای 20 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
محققان دانشگاه تهران موفق به ساخت شارژر موبایل با چهار منبع انرژی تجدید شونده شدند.
دکتر علی کسائیان، طراح این شارژر خاطرنشان کرد: شارژرهای زیادی ساخته شدهاند که با استفاده از منابع انرژی تجدید شونده کار میکنند اما بر اساس پیگیریهای انجام شده تاکنون شارژری که توانایی کار با چهار منبع آب، باد، خورشید و انرژی مکانیکی را داشته باشد، ساخته نشده است.
عضو گروه انرژیهای نوی دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران درباره نمونه اولیه این شارژر توضیح داد: مدل اولیه این شارژر بر روی بدنه یک اتوی مسافرتی پیاده و سلهای خورشیدی بر روی کف آن نصب شده است.
وی ادامه داد: همچنین بر روی آن یک آرمیچر قرار دارد که به دو نوع پره آبی و بادی متصل است. برای تولید برق از این دو پره میتوان آن را در مسیر جریان آب قرار داد و یا به صورت ساده با راه رفتن، برای آن باد تولید کرد و از آن برق گرفت.
به گفته این محقق بر روی دستگاه شارژر، دکمهای تعبیه شده است که میتواند با حرکت باز و بسته شدن دست، از انرژی مکانیکی، برق تولید کند.
کسائیان با تاکید بر این که این شارژر در مکانهایی که برق در دسترس نیست، قابلیت استفاده دارد، اظهار کرد: این شارژر به دلیل آن که از سوختهای فسیلی استفاده نمیکند، دوستدار محیط زیست است و به جز موبایل میتواند سایر دستگاههای الکترونیکی دیگر را نیز شارژ کند.
عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران با اشاره به این که وزن نمونه اولیه این شارژر 200 گرم است، گفت: این دستگاه در فازهای بعدی کوچکتر و سبکتر خواهد شد و همچنین شمایل ظاهری آن نیز تغییر خواهد کرد.
شارژر ساخته شده توسط این متخصص میتواند تا حداکثر یک ساعت، گوشی موبایل را شارژ کند.
منبع:ایسنا